ua en ru

УЄФА призначив арбітрів на матчі України з Косово і Хорватією

УЄФА призначив арбітрів на матчі України з Косово і Хорватією Фото: НСК "Олімпійський" (wikipedia.org)

Шевченко визначився зі складом, який буде готуватися на фінальні матчі відбору до ЧС-2018 проти Косово і Хорватії

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) призначив арбітрів на матчі України з Косово і Хорватією. Про це повідомляється на сайті "Федерації футболу в Україні".

На відбірковому матчі чемпіонату світу-2018 між національними збірними командами України і Хорватії, який відбудеться 9 жовтня о 21:45 на НСК "Олімпійський" у Києві, головним арбітром призначений 42-річний рефері з Німеччини Фелікс Брих.

Асистенти арбітра - Марк Борш і Штефан Лупп, резервний арбітр - Бастіан Данкерт (всі - Німеччина). Спостерігач арбітражу - Мануель Діас Вега (Іспанія).

Нагадаємо, кваліфікаційна гра між збірними України і Хорватії розпочнеться о 21:45 за київським часом.

На матчі групи першого кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2018 року між національними збірними командами Косово та України, який відбудеться 6 жовтня на стадіоні "Лоро Боричів" у Шкодері (Албанія), головним арбітром матчу призначено 38-річний рефері з Англії Крейг Поусон.

Асистенти арбітра - Чи Беттс і Іан Хассина, резервний арбітр - Мартін Аткінсон (Англія). Спостерігач арбітражу - Юрі ван де Велде (Бельгія).

Нагадаємо, кваліфікаційна гра між збірними Косово та України розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився зі складом,, який буде готуватися на фінальні матчі відбору до ЧС-2018 проти Косово і Хорватії.