ua en ru

Науковці створили нову методику виробництва фосфорорганічних пестицидів

Спільними силами науковців усього світу був введений новий сертифікат на продукцію фосфорорганічних хімікатів. Раніше Китайська промислова компанія провела аналіз виробництва хлорпіріфосу і прийшла до висновку, що процес має низький ККД, а також дуже шкодить навколишньому середовищу. Основною сировиною для виробництва даної групи агрохімікатів є нафта і похідні фосфатів.

Спільними силами науковців усього світу був введений новий сертифікат на продукцію фосфорорганічних хімікатів. Раніше Китайська промислова компанія провела аналіз виробництва хлорпіріфосу і прийшла до висновку, що процес має низький ККД, а також дуже шкодить навколишньому середовищу. Основною сировиною для виробництва даної групи агрохімікатів є нафта і похідні фосфатів. Про це повідомляє прес-служба концерну "Стирол".

Нова методика введена на заводах Китаю - основного центру з виробництва фосфорорганічних препаратів. Згідно з даними випробувань нової системи, викид отруйних речовин скоротився, а чистота кінцевого продукту перевищує 99%. На дану систему орієнтуватимуться всі виробники.

Така технологія споживає у декілька разів менше енергії і полягає в каталітичному процесі перетворення 2,6-діхлор піридину в 6-хлоріпідін натрію з ККД 99%.

Завдяки новій технології якість матеріалу виросте, а ціна знизиться на 5-10%.