ua en ru

Навчання "Захід-2017" можуть обернутися агресією проти країн, що межують з РФ, - Полторак

Навчання "Захід-2017" можуть обернутися агресією проти країн, що межують з РФ, - Полторак Фото: Степан Полторак (mil.gov.ua)

Полторак обіцяє адекватно реагувати на проведення російських навчань

Російські військові навчання в Білорусі "Захід-2017" можуть обернутися агресією проти країн, які межують з Російською Федерацією. Про це у Facebook повідомив міністр оборони України Степан Полторак.

"Україна та світ мають спільне бачення можливих перспектив проведення навчань ЗС РФ. Майбутні навчання "Захід-2017" є надзвичайно потужними. Вони можуть бути використані, щоб почати агресію не тільки проти України, а й проти будь-якої країни Європи, яка має спільний кордон з Росією. Ми будемо адекватно реагувати на проведення навчань", - заявив Полторак.

Україна та світ має спільне бачення можливих перспектив проведення навчань ВС РФ. Майбутні навчання "Захід - 2017" є над...

Опубліковано Степаном Полтораком 21 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в НАТО стурбовані тим, що російські навчання в Білорусі можуть виявитися "троянським конем".

"Офіційні особи НАТО будуть пильно стежити за військовою технікою, привезеною в Білорусь для здійснення проекту "Захід 2017", і чи буде вона вивезена з країни пізніше", - сказав командувач американськими силами в Європі Бен Ходжес.