ua en ru

Навчальні заклади Києва готові до нового навчального року на 80%, - Держсанепідемслужба

Навчальні заклади м. Києва готові до нового навчального року на 80%. Про це у листі до "Комсомольськї правди - Україна" повідомив виконуючий обов'язки начальника головного управління Держсанпідемслужби у м. Києві Ігор Яценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Спеціалістами Держсанепідемслужби м. Києва проведено 441 перевірку дотримання санітарного законодавства щодо готовності до нового 2013-2014 навчального року закладів освіти... За результатами перевірок було надано 1 тис. 310 пропозицій щодо зміцнення матеріально-технічної бази, в тому числі 713 в дошкільних, 542 в загальноосвітніх, 55 в вищих навчальних закладах І-ІІ ступеня акредитації та професійно-технічних закладах. На сьогодні готовність закладів освіти до нового 2013-2014 навчального року становить 80% по м. Києву", - зазначив Яценко.

В листі також повідомляється, що в результаті перевірок було винесено постанови про тимчасову заборону функціонування чотирьох дошкільних навчальних закладів, у зв'язку з необхідністю проведення капітальних ремонтів харчоблоків.