ua en ru

Учасників пограбування ювелірного магазину у Херсоні підозрюють у ще 17 розбійних нападах

Учасників пограбування ювелірного магазину у Херсоні підозрюють у ще 17 розбійних нападах Фото: вилучена зброя (прес-служба Нацполіції України)

Злочини вчинені упродовж 2016-2017 років

Нападників на ювелірний магазин у Херсоні підозрюють у ще 17 розбійних нападах на території восьми областей України. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

"Злочини вчинені упродовж 2016-2017 років на території кількох областей держави. За місцем мешкання встановлених поліцейськими осіб проведено санкціоновані обшуки, під час яких вилучено речові докази. Підозрюваних оголошено в розшук", - йдеться у повідомленні.

Учасників пограбування ювелірного магазину у Херсоні підозрюють у ще 17 розбійних нападахУчасників пограбування ювелірного магазину у Херсоні підозрюють у ще 17 розбійних нападахУчасників пограбування ювелірного магазину у Херсоні підозрюють у ще 17 розбійних нападахУчасників пограбування ювелірного магазину у Херсоні підозрюють у ще 17 розбійних нападах

Фото: вилучені речові докази (прес-служба Нацполіції України)

Зазначається, що жоден із розшукуваних не належить до вітчизняних силових структур.

"Це озброєна банда. До складу банди входить п’ять осіб. Можна сказати, що це дуже небезпечні особи, які володіють зброєю. Жодна особа не брала участі у складі Збройних сил або інших правоохоронних органів на сході нашої держави. Звичайна банда, сформована для скоєння тяжких злочинів", - зазначив перший заступник глави Національної поліції - начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

Вчора та сьогодні, 16 травня, поліцейські провели кілька санкціонованих судом обшуків.

Нагадаємо, у Херсоні 14 травня ввечері невідомі вчинили збройний розбійний напад на ювелірний магазин, розташований в ТРЦ "Фабрика". У зв’язку з цим в п'яти областях України одразу ж було введено оперативний план "Сирена".

15 травня поліція встановила особи чоловіків, яких підозрюють у розбійному нападі на ювелірний магазин у Херсоні.