ua en ru

Учасники майбутньої коаліції домовилися, що кандидатури міністрів в новий уряд подаватиме прем'єр Яценюк

Учасники майбутньої коаліції у Верховній Раді України домовилися, що кандидатури міністрів в новий уряд подаватиме прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Учасники майбутньої коаліції у Верховній Раді України домовилися, що кандидатури міністрів в новий уряд подаватиме прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Про це заявила новообраний народний депутат від партії "Самопоміч" Оксана Сироїд в ефірі "5 каналу".

"Ми погодили те, що уряд буде формуватися за принципом відповідальності прем'єр-міністра, а не за умовами квотності, як це було до того, - заявила Сироїд.

"Новостворена коаліція буде вносити кандидатур Яценюка на посаду прем'єр-міністра. Сьогодні серед іншого ми проговорили питання, що кандидат від коаліція, який дістане підтримку на пост прем'єр-міністра, внесе перед затвердженням до парламенту кандидатури членів свого кабінету, які пройдуть звичайно етап публічного та громадського обговорення і обговорення на коаліції", - заявив кандидат у народні депутати від "Народного фронту" В'ячеслав Кириленко.

Нагадаємо, як заявив перший віце-прем'єр-міністр України, новообраний народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Володимир Гройсман, партія "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт" і "Самопоміч" продовжать обговорення коаліційної угоди в понеділок, 3 листопада, 2014 р.