ua en ru

На ділянках Мукачевого та Чопу контрабанду відзначали ще з листопада, - ДПС

На ділянках Мукачевого та Чопу контрабанду відзначали ще з листопада, - ДПС Фото: ДПС

За цей час була проведена 91 перевірка

На ділянках Чопського та Мукачевського прикордонного загону проблему контрабанди відзначали ще з листопада 2014 року. Про це заявив перший заступник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Василь Серватюк під час засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області, передає кореспондент РБК-Україна.

"З листопада минулого року і по теперішній час на цій ділянці відмічається надзвичайно активна діяльність багатьох злочинних угрупувань, які займаються тими напрямками, які я для вас оголосив: незаконна міграція та контрабанда, в основному, тютюновими виробами", - повідомив він.

За словами Серватюка, за цей час була проведена 91 перевірка.

"З метою стабілізації ситуації в цьому напрямку протягом жовтня і червня цього року уже тричі було змінене усе керівництво Чопського і Мукачевського прикордонного загонів. І практично всіх начальників відділів по другому колу ротовано. Проведено силами власної безпеки 91 перевірку і достатньо багато наших людей за ті чи інші діяння було занесено до ЄРДР", - сказав він.

Нагадаємо, згідно з інформацією МВС, в результаті інциденту в Мукачевому (Закарпатська область) за фактом пошкодження службового автомобіля та отримання тілесних ушкоджень призначено службове розслідування.