ua en ru

Збитки "Сумигазу" у 2016 досягнули 3,2 млн гривень

Збитки "Сумигазу" у 2016 досягнули 3,2 млн гривень Збитки "Сумигазу" у 2016 досягнули 3,2 млн гривень

У минулому році підприємство інвестувало в ГТС Сумської області 50,9 млн гривень

За результатами роботи у 2016 році, збиток ПАТ "Сумигаз" досягнув 3,2 млн гривень. Про це йдеться у фінансовій звітності та балансі компанії за минулий рік, які були затверджені 3 квітня на зборах акціонерів ПАТ, повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається, незважаючи на складну фінансову ситуацію, у минулому році підприємство інвестувало в газотранспортну систему Сумської області 50,9 мільйонів гривень. Серед основних робіт, здійснених фахівцями компанії, була реконструкція та капітальний ремонт понад 28 км газових мереж, повне оновлення морально застарілого обладнання на 10 ГРП та заміна на нові 50-ти шафних газорегуляторних пунктів.

Окрім того, компанія забезпечувала регулярну діагностику роботи обладнання понад на 2,2 тис. шафних газорегуляторних пунктах, майже 400 газорегуляторних пунктах та ще більше 33,4 тис. будинкових регуляторах тиску. Також для забезпечення обліку газу у споживачів ПАТ "Сумигаз" обладнало безкоштовними лічильниками газу 5138 квартир та встановило 241 будинковий прилад обліку газу.

"Основні зусилля компанії спрямовані на підвищення рівня безпеки газопостачання та його безперебійного транспортування розподільними мережами Сумської області. Тому, попри складний фінансовий стан, компанія максимально виконала усі заплановані регламентні роботи з реконструкції, модернізації газових мереж та обладнання на них", - зазначив голова правління ПАТ "Сумигаз" Костянтин Тацький.

Окрім цього, ПАТ "Сумигаз" забезпечило своєчасні виплати заробітної плати своїм працівникам, виконало всі соціальні зобов’язання, передбачені колективним договором. Відрахування до бюджетів усіх рівнів були виконані у повному обсязі.