ua en ru

Збитки "Чорноморнафтогазу" становили майже 5 млрд гривень

Збитки "Чорноморнафтогазу" становили майже 5 млрд гривень Фото: видобуток нафти в морі (flickr.com/un_photo)

Збитки ПАТ "Чорноморнафтогаз" ростуть

Збитки Публічного акціонерного товариства (ПАТ) "Чорноморнафтогаз" станом на сьогодні становлять 4 млрд 900 млн грн. Про це в ефірі "Громадське. Крим" повідомила голова правління ПАТ "Чорноморнафтогаз" Світлана Нєжнова.

"Станом на сьогодні збитки ПАТ "Чорноморнафтогаз" становлять 4 млрд 900 млн гривень. І ця цифра зростає", - сказала вона.

Вона додала, що в даний момент "Чорноморнафтогаз" контролює лише два активи, а саме - Стрілецьке газове родовище і корабель в Мексиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно з іншими правоохоронними органами здійснено вихід до Чорного моря і огляд об'єктів ВАТ "ДАТ "Чорноморнафтогаз", які незаконно використовуються окупаційною владою.

Так, прокуратурою АРК здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами захоплення і викрадення 27 судів і 4 самопідйомних плавучих бурових установок, а також незаконної розробки природних ресурсів в морській економічній зоні України і видобутку природного газу і газу, розчиненого в нафті, без наявності спеціального дозволу на користування ділянкою надр