ua en ru

Убивство Вороненкова: убивця слідував за екс-депутат на автомобілі

Убивство Вороненкова: убивця слідував за екс-депутат на автомобілі Фото: Валерій Гелетей розповів подробиці обставин вбивства Дениса Вороненкова

Начальник Держохорони розповів, що кілер не очікував Дениса Вороненкова біля "Прем'єр Паласу", а був у нього "на хвості"

Вбивця не чекав на екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова біля готелю "Прем'єр Палас", а слідував за ним на автомобілі. Про це повідомив начальник Управління держохорони Валерій Гелетей в ефірі "112 Україна".

"Коли я побував у "Прем'єр Паласі" та поспілкувався з тими людьми, які переглядали відеосюжети, з фахівцями, те, що кілер чекав біля "Прем'єр Паласу", - це не точна інформація. Кілер супроводжував нашого вбитого на автомобілі і практично був на "хвості" через два автомобілі", - розповів Гелетей.

Він додав, що коли Вороненков припаркував свій автомобіль, вбивця зробив так само.

"Коли наш потерпілий припаркував автомобіль, наш кілер також припаркувався на бульварі Шевченка. Видно, як він виходить, йде по дорозі, піднімається, і потім відбувається вбивство", - зазначив Гелетей.

Нагадаємо, зі слів радника глави МВС Антона Геращенка, вбивця екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова був агентом російських спецслужб, упровадженим в українські силові структури.