ua en ru

Убивство патрульних у Дніпрі: стали відомі подробиці затримання стрілка

Убивство патрульних у Дніпрі: стали відомі подробиці затримання стрілка Фото: Вадим Троян розповів деталі затримання підозрюваного

У поліції підтвердили, що затриманий у Дніпрі дійсно є Олександром Пугачовим

Як повідомляє "РБК-Україна", Як повідомляє "РБК-Україна", У поліції підтвердили, що затриманий у Дніпрі за вбивство двох патрульних дійсно є колишнім бійцем "Торнадо" Олександром Пугачовим. Про це заявив перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я зараз перебуваю в лікарні ім. Мечников у м. Дніпро. Зараз прооперували затриманого нами Пугачова Олександра Андрійовича, який підозрюється у вбивстві двох поліцейських сьогодні вранці. Під час оперативного відпрацювання території ми закрили всі лікарні, автовокзали і залізничні вокзали, і один із людей, який звернувся під прізвищем Михайленко, за всіма ознаками був Пугачов. Він затриманий. Ми підтверджуємо, що це саме та людина", - розповів Троян.

Він додав, що затриманий нині перебуває під наркозом, нещодавно його вивезли з операційної.

За його словами, поліція днем ​​проводила обшуки за трьома адресами. По одній із них виявили підроблені документи учасника бойових дій на ім'я Пугачова, а також перуки, вуса і фарбу для волосся.

"Він маскувався", - пояснив Троян.

За його словами, у Дніпропетровській області продовжує діяти план-сирена, встановлюються всі обставини та причетні особи.

Нагадаємо, раніше глава МВС Арсен Аваков повідомив, що вбивцю поліцейських у Дніпрі перед своєю загибеллю встигла поранити патрульна Ольга Макаренко.