ua en ru

Вбивство Окуєвої: лікарі розповіли про стан пораненого Осмаєва

Вбивство Окуєвої: лікарі розповіли про стан пораненого Осмаєва Фото: Адам Осмаєв (djc.com.ua)

Палата потерпілого знаходиться під посиленою охороною

Лікарі розповіли про стан пораненого під час замаху на вбивство чеченського добровольця Адама Осмаєва, який воював на боці України на Донбасі. Про це повідомляє ТСН.

"Протягом ночі стан здоров'я Осмаєва не погіршився", - завідувач відділенням травматології госпіталю МВС, куди пораненого перевезли близько опівночі.

Згідно з інформацією видання, у потерпілого вогнепальне поранення правої ноги, відкритий перелом ноги і перебування стороннього тіла. Від інших подробиць в лікарні утримуються.

Так, палата, де лікують добровольця, знаходиться під посиленою охороною, озброєні силовики не пускають сторонніх осіб навіть в коридор відділення.

Відзначимо, вчора ввечері під Києвом був розстріляний автомобіль, в якому їхали воювали за Україну чеченські добровольці Аміна Окуєва і Адам Осмаєв. Одна з куль потрапила Окуєвій в голову. Осмаєв поранений в ногу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розслідування вбивства Аміни Окуєвої знаходиться на особливому контролі прокуратури. За фактом умисного вбивства зареєстровано кримінальне провадження по п. 11 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство скоєне на замовлення) Кримінального кодексу України.