ua en ru

Вбивство у Кривому Озері: поліцейських перевірить обласна прокуратура

Вбивство у Кривому Озері: поліцейських перевірить обласна прокуратура Фото: Миколаївська обласна прокуратура розпочала розслідування щодо вбивства у Кривому Озері

У четвер заступник прокурора Миколаївської області зустрінеться з місцевими жителями для встановлення інших фактів неправомірних дій працівників поліції

Слідчим відділом прокуратури Миколаївської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень посадовими особами Кривоозерського відділення Нацполіції у Миколаївській області. Про це повідомила прес-служба прокуратури Миколаївської області.

"З метою уникнення суспільного напруження, прокурором області Тарасом Дунасом невідкладно у смт Криве Озеро було скеровано слідчу групу з числа слідчих слідчого управління прокуратури області на чолі із заступником прокурора області С. Божилом", - йдеться у повідомленні.


Зазначається, що тіло потерпілого направлене для проведення судово-медичної експертизи до Миколаївського обласного бюро судово-медичних експертиз з метою встановлення реальної причини смерті.

Проводяться першочергові слідчі дії (допити, призначення судово-медичних експертиз тощо) для повного, всебічного та об’єктивного встановлення обставин події.

У рамках порушеного кримінального провадження за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України буде надано належну правову оцінку працівникам поліції, з якими наразі тривають слідчі дії.

Крім того, у прокуратурі повідомили, що на четвер запланована зустріч з громадянами для встановлення інших фактів неправомірних дій працівників поліції.

"У четвер, 25 серпня, о 09:00 годині у приміщенні Кривоозерського відділу Первомайської місцевої прокуратури (вул. Шевченка, 15) відбудеться прийом громадян заступником прокурора області С. Божилом, заступником начальника Нацполіції в області А. Гаспаровим та працівниками управління внутрішньої безпеки Нацполіції з метою встановлення інших фактів щодо неправомірних дій з боку працівників поліції", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, у ніч на 24 серпня 2016 року в Кривому Озері Миколаївської області поліцейські насмерть забили чоловіка при затриманні.

Нагадаємо, у середу, 24 серпня, мешканці смт Криве Озеро Миколаївської області намагалися влаштувати самосуд над затриманими за вбивство місцевого жителя Олександра Цукермана поліцейськими.