ua en ru

Вбивство екс-депутата Держдуми Вороненкова: призначено дату оголошення вироку

Вбивство екс-депутата Держдуми Вороненкова: призначено дату оголошення вироку Фото: суд оголосить вироки обвинувачуваним у вбивстві екс-депутата Держдуми Вороненкова (pixabay.com)

Суд присяжних Шевченківського районного суду міста Києва 1 грудня оголосить вирок обвинувачуваним у справі про вбивство колишнього депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова. Прокуратура вимагає призначити покарання вигляді 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речницю Київської міської прокуратури Надію Максимець у Facebook.

"Суд присяжних у справі щодо вбивства ексдепутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, заслухавши учасників процесу, видалився до нарадчої кімнати для ухвалення вироку. Прокуратура вимагає для обвинувачених 12 років позбавлення волі для кожного", - написала Максимець.

За її словами, прокуратура також вимагає визнати одного з обвинувачених винним у незаконному зберіганні зброї, призначивши останньому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

"Непростий і виснажливий судовий процес у цій справі тривав майже 3 роки. У своєму останньому слові обвинувачені свою вину не визнали. Суд оголосить вирок 1 грудня", - додала Максимець.