ua en ru

Uber переніс тестування безпілотних автомобілів в інший штат після заборони каліфорнійської влади

Uber переніс тестування безпілотних автомобілів в інший штат після заборони каліфорнійської влади Фото: Uber переніс тестування безпілотних автомобілів в Арізону

Компанія вирішила перевезти свої автомобілі в сусідню Арізони, після того, як губернатор штату публічно запропонував їй це зробити

Компанія Über почне тестувати свої безпілотні автомобілі в іншому штаті, полсен того як влада Каліфорнії заборонила їм це робити без спеціального дозволу, сообщает видання The Telegraph.

Компанія вирішила перевезти свої автомобілі в сусідню Аризону, після того, як губернатор штату Даг Дусі (Doug Ducey) запропонував їй це зробити, розмістивши публічне повідомлення в Twitter.


Як зазначає видання, каліфорнійська влада в свою чергу ще раз закликала компанію оформити дозвіл на тестування і пообіцяла сприяти прискоренню процесу, однак у Uber заявили, що не будуть використовувати безпілотні автомобілі в штаті. На наступний день після пропозиції губернатора, Uber перевезла 16 своїх самокерованих автомобілів на вантажівках в штат Арізона.


Нагадаємо, Uber запустить сервіс повітряного таксі в найближчі 10 років