ua en ru

Біля будівлі ЦРУ в Ісламабаді попереджений теракт

Біля будівлі ЦРУ в столиці Пакистану Ісламабаді попереджений теракт. Підозрюваний у невдалій спробі влаштувати вибух затриманий.
Встановлено, що такий собі Мохаммад Рафік підійшов до будівлі, де розташовується центр ЦРУ США і Окружне поліцейське управління. Він попросив передати пакет, який, за його словами, призначався для одного із співробітників МВС Пакистану. Його попросили почекати, поки адресат підтвердить, що очікує посилки. У цей момент М.Рафік спробував бігти, однак працівники правоохоронних органів затримали його. У посилці були дві книги із захованими в них вибуховими пристроями, передає РБК з посиланням на телеканал Press TV.
За інформацією пакистанських правоохоронних органів, М.Рафік причетний до ряду терактів та викрадень людей з метою викупу. Організувати атаку на задні поліції і ЦРУ, яка виявилася невдалою, злочинцеві допомагали як мінімум троє спільників, які зараз розшукуються. Всі підозрювані проживають в прикордонних з Афганістаном районах, які уряд Пакистану повністю не контролює.