ua en ru

Тимчук повідомив про поліпшення навичок мінометних розрахунків бойовиків на Донбасі

Тимчук повідомив про поліпшення навичок мінометних розрахунків бойовиків на Донбасі Фото: Дмитро Тимчук

Бойовики на Донбасі навчилися краще стріляти

Керівник групи "Інформаційний спротив", народний депутат України Дмитро Тимчук повідомив про поліпшення навичок мінометних розрахунків бойовиків на Донбасі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Відмічається відчутне зростання професійних навичок мінометних розрахунків терористів", - зазначив Тимчук.

За його словами, за минулу добу бойовики близько 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

"Крім стрілецької зброї, використовувалися ПТРК, 82-мм і 120-мм міномети, зафіксовано використання терористами важкої бронетехніки (танків). Зокрема, бойовики обстрілювали позиції наших військ в районі н. п. Піски, Дослідне, Авдіївка, Ленінське, Шуми, Широкіно", - повідомив він.

В районі Авдіївки бойовики намагалися кількома прицільними пострілами з ПТРК зруйнувати ряд інженерних споруд сил АТО на передових позиціях.

Також Тимчук додав, що в Донецьку бойовики проводять активну перегрупування сил і засобів, концентруючи основну їх частину в Куйбишевському та Петровському районах міста. В районі Тельманове зафіксовано обладнання бойовиками чотового опорного пункту (західніше даного населеного пункту).

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В течении прошедших суток российско-террористические войска п...

Posted by Дмитрий Тымчук on 21 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, за повідомленням штабу АТО, ситуація в зоні АТО залишається напруженою.