ua en ru

Тимчук: в районі Алчевськ-Перевальськ знаходиться до 1 тис. бойовиків

Тимчук: в районі Алчевськ-Перевальськ знаходиться до 1 тис. бойовиків Фото: Дмитро Тимчук

Бойовики продовжують перекидати техніку в зону АТО

В районі Алчевськ-Перевальськ (Луганська область) перебуває до 1 тис. бойовиків, з числа яких періодично висуваються групи бойовиків у напрямку до Брянки та Стаханова. Про це у Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Наголошується, що продовжується перекидання бойової техніки бойовиками по загальній лінії Сніжне - Донецьк, Старобешеве - Донецьк. За добу перекинуто до 5 од. БТР-80, 5 од. БМП-2 та 2 од. МТ-ЛБ (на одній встановлена ЗУ-23-2).

"В районі Старомар'ївки терористи обладнують позиції (північніше підірваного мосту, аж до Червоного Жовтня). За попередніми даними, в цей район буде передислоковано підрозділ до посиленої "мотострілецької роти" з бронетехнікою (ротная тактична група)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Донецьку на Путилівці в посадці зафіксовані танки бойовиків (6 одиниць). Раніше група ІС фіксувала дану танкову групу в приватному секторі перед ДАП, тепер вона відведена трохи вглиб позицій терористів.

Також зазначається, що впродовж останніх діб найбільша активність російсько-терористичних військ на Донбасі фіксувалася у районі Донецька і Горлівки, на ряді ділянок між даними н. п., а також на південь від Донецька і на Світлодарському виступі.

Оперативные данные группы ИСНа протяжении последних суток наибольшая активность российско-террористических войск на До...

Опубліковано Дмитрієм Тымчуком 8 лютого 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Стаханові (Луганська область) бойовики розгорнули батальонно-тактичну групу.