ua en ru

Тимчук назвав втрати бойовиків на Донбасі за останній тиждень

Тимчук назвав втрати бойовиків на Донбасі за останній тиждень Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Підтверджені втрати противника за тиждень становлять 7 осіб

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за тиждень загинули сім проросійських бойовиків. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У період з 24 по 30 жовтня 2017 підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 7 осіб", - зазначив Тимчук.

За його словами, за тиждень загинули п'ятеро бойовиків самопроголошеної ДНР, підрозділи яких дислокуються в Новоазовську, Горлівці та Донецьку, а також двоє бойовиків ЛНР.

Тимчук також зазначив, що за тиждень Росія доставила для потреб бойовиків близько 3 тис. тонн пально-мастильних матеріалів, а також ешелон з військовою технікою, зимовою формою та продовольством.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В период с 25 по 31 октября 2017 с.г. отмечалось снижение инт...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 31 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, за даними української розвідки, бойовики розстріляли цивільне авто на блокпосту, в результаті чого загинув водій. Щоб приховати провину за загибель мирного жителя, вони намагалися звинуватити загиблого в причетності до диверсійної діяльності.