ua en ru

Тимчук констатував збільшення кількості груп мародерів у ДНР

Тимчук констатував збільшення кількості груп мародерів у ДНР Фото: Дмитро Тимчук констатував збільшення кількості груп мародерів у ДНР

Головне завдання груп - обшуки покинутих жителями приміщень і збір металобрухту

Лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук констатував збільшення кількості груп, що займаються мародерством в так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР). Про це йдеться в повідомленні Тимчука в Facebook.

"У Донецьку в районах, що прилягають безпосередньо до лінії розмежування (в Петровському і Київському районах міста), різко збільшилася кількість організованих груп мародерів з числа бойовиків. Головне завдання груп - обшуки покинутих жителями приміщень і збір металобрухту. Відзначаються сутички даних груп з представниками місцевих жителів, які займаються тим же "промислом", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що "керівництво" ДНР видало розпорядження про посилення вербувальної роботи серед працівників недіючих (зупинивших роботу) підприємств окупованих районів для проходження "військової служби" у підрозділах "1-го АК ДНР".

"Міністерство держбезпеки ДНР" проводить перевірку на лояльність ДНР медичного персоналу Донецької лікарні №15 (Донецька обласна лікарня відновного лікування, м. Донецьк, вул. Джерельна, 1). За даними "МГБ ДН", серед персоналу фіксується велика кількість співробітників, що симпатизують Україні. В даному медичному закладі проходять відновлювальну терапію поранені бойовики ДНР", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе продолжают акти...

Опубликовано Дмитрием Тымчуком 16 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що самопроголошена "Донецька народна республіка" почала підвищувати боєготовність своїх підрозділів.