ua en ru

Тимчук констатував відсутність передумов для наступу бойовиків ДНР/ЛНР

Тимчук констатував відсутність передумов для наступу бойовиків ДНР/ЛНР Фото: Дмитро Тимчук

Група ІС не має даних про підготовлюваний масштабному настанні бойовиків

Лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук констатував відсутність передумов для наступу бойовиків так званих "Донецької/Луганській народних республік" (ДНР/ЛНР). Про це Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

"Група ІС не має даних про підготовлюваний масштабний наступ бойовиків... Що стосується нашої оцінки можливості широкомасштабного наступу бойовиків, то на даний момент ми не бачимо на Донбасі створення ударних угруповань, готових проводити наступальні дії оперативно-тактичного рівня (про що координатори ІС і повідомляють в різних коментарях)", - написав Тимчук.

Разом з тим, Тимчук заявив, що ситуація вимагає подальшого ретельного моніторингу, оскільки на даний момент активно йде перегрупування сил і засобів бойовиків на ряді напрямків.

"Якщо ми зафіксуємо масоване введення на Донбас особового складу та озброєнь з території РФ, і зафіксуємо формування ударних угруповань (не плутати з тактичними групами) - ми повідомимо про це. У кожному разі, розслаблятися не можна, але і панікувати - теж", - написав Тимчук.

Относительно наступления боевиков на ДонбассеПосле сегодняшней сводки группы ИС масса СМИ перепечатали наше сообщение ...

Posted by Дмитрий Тымчук on 25 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше Тимчук повідомляв, що серед бойовиків поширюються чутки про наступ на сили ЗСУ в грудні.