ua en ru

Тимчук: на Донбасі спостерігається активізація снайперських груп бойовиків

Тимчук: на Донбасі спостерігається активізація снайперських груп бойовиків Фото: Дмитро Тимчук

Бойовики продовжують перекидати озброєння в район Комінтернового

На кількох дільницях на Донбасі спостерігається активізація снайперських груп бойовиків. Про це у Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Дві мінометні позиції бойовиків обладнані в районі н. п. Саханка і Комінтернове. Звідси противник веде обстріл опорних пунктів сил АТО в районі Водяного і північніше дороги на Маріуполь. Одночасно бойовики перекидають в район Комінтернового посилення - південніше, де раніше в балках фіксувався танковий взвод, перекинуто додатково 2 танки, на позиції північніше селища зафіксовано 3 одиниці 120-мм мінометів. У район н. п. Саханка з боку Новоазовська прибуло до 50 чол. піхоти бойовиків і 4 одиниці ББМ.

Відразу на декількох ділянках спостерігається активізація снайперських груп бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».За прошедшие сутки российско-террористические войска на Донба...

Опубликовано Дмитрием Тымчуком 24 февраля 2016 г.

Також повідомляється, що "Міністерству інформації ДНР" (в. о. "міністра" - Олена Нікітіна) "кураторами" з Москви дано вказівку демонтувати в підконтрольних бойовикам населених пунктах Донецької області всю зовнішню рекламу ГО "Патріотичні сили Донбасу" (голова - Олександр Ходаковський). Одночасно ватажком ДНР Олександром Захарченко створена спеціальна група IT-фахівців (в основному - громадяни РФ), які працюють над блокуванням інтернет-ресурсів, підконтрольних Ходаковському. Для оперативного виконання цієї вказівки адміністрацією президента РФ спеціально виділені необхідні кошти.

Нагадаємо, сили антитерористичної операції відбили наступ проросійських бойовиків в районі Зайцевого Донецької області.