ua en ru

Тимчук: "главою" ДНР можуть стати Азаров або Арбузов

Тимчук: "главою" ДНР можуть стати Азаров або Арбузов Фото: Дмитро Тимчук

Така інформація поширюється в "політичних колах" ДНР

У так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР) поширюється інформація, що навесні 2016 року екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров або екс-віце-прем'єр Сергій Арбузов можуть змінити "главу" ДНР Олександра Захарченка. Про це у Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У "політичних колах" ДНР поширюється інформація, що навесні цього року російська сторона відсторонить А. Захарченка від керівництва ДНР і призначить нового "керівника". Називаються кандидатури Азарова, Арбузова і якогось колишнього губернатора однієї з південних областей РФ (прізвище невідоме), призначення якого нібито лобіюється Б.Гризловим", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Тимчук повідомляє, що в "ДНР" поширюються чутки про те, що керівництвом СБУ надано дозвіл на розміщення бойовиків ІДІЛ в санаторно-курортних закладах України.

"Нібито, даний дозвіл пов'язаний із збільшенням в госпіталях Туреччини важко поранених ісламських бойовиків з Сирії, і за домовленостями з турецьким керівництвом частина поранених бойовиків ІДІЛ направляється в Україну", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе продолжают осущ...

Опубликовано Дмитрием Тымчуком 25 января 2016 г.

Раніше Тимчук повідомляв, що бойовики створюють на Донбасі базу для проведення диверсій. За його словами, бойовики активно ведуть наземне, радіотехнічну і повітряну розвідку бойових порядків сил АТО - як у тактичному ланці, так і в оперативно-тактичному масштабі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в самопроголошеній "Донецькій народній республіці" поширюються чутки про участь бойовиків "Ісламської держави" у бойових діях на Донбасі на боці Збройних сил України.