ua en ru

Туреччина - Україна: Українці втрачають перемогу в гостях

Туреччина - Україна: Українці втрачають перемогу в гостях Фото: Туреччина - Україна

Українці зіграли матчі з турками

У матчі другого туру відбору на чемпіонат світу 2018 року збірна України грала на виїзді з Туреччиною.

Туреччина - Україна 2:2
Гол
: Туфан, 45+1, Чолханоглу, 81 (пен) - Ярмоленко, 24 (пен), Кравець, 27
Туреччина: Волкан Бабаджан, Еркін, Топрак, Балта (Айхан, 46), Эзбайраклы, Туфан (Джан, 77), Топал, Мор, Чалханоглу, Тосун (Толга, 46), Унал
Україна: П'ятов, Бутко, Кучер, Ордець, Соболь, Степаненко, Коваленко, Зінченко (Сидорчук, 46), Ярмоленко, Коноплянка (Петряк, 82), Кравець (Зозуля, 72)

З перших хвилин українці показали, що вони цілком легко і впевнено почувають себе в гостях у численних вболівальників Туреччини. М'яч був у команди Шевченко і іноді вони непогано виходили в атаку.

І незабаром Україна забила. Спочатку Ярмоленко з проблемами реалізував пенальті за фол на Кравця. А після вже сам Артем скористався пасом Ярмоленко і точним ударом відзначив повернення в стартовий склад збірної.

Але перед самим свистком на перерву Туреччина скоротила відставання. Після подачі кутового Туфан сильно пробив головою у самий кут воріт.

У другому таймі спочатку українці могли забивати третій гол. Соболь добре прострілив зліва і Кравець бив, але влучив у штангу. А потім стійку на міцність перевірив Тосун, отримавши м'яч в нашій штрафній.

А під кінець гри України пропустила другий гол. І знову це сталося після стандарту. Степаненко притримав руками Тосуна у штрафному при подачі і Чалханоглу реалізував пенальті.

Додамо, 9 жовтня Україна в Кракові зіграє з Косово наступний матч відбору на ЧС-2018.