ua en ru

Туреччина - Україна 0-0: відеоогляд матчу

Туреччина - Україна 0-0: відеоогляд матчу Фото: Туреччина - Україна (twitter.com/MilliTakimlar)

Команди розійшлася миром в останньому у 2018 році поєдинку

До уваги читачів РБК-Україна відеоогляд товариського матчу між збірними Туреччини та України.

Збірна України в дуже експериментальному складі здобула нульову нічию в гостях у Туреччині. Команда зіграла в наймолодшому складі за час роботи Андрія Шевченка головним тренером команди. Середній вік гравці склав 23,3 роки. До цього рекордним матчем був спаринг з Сербією - 24,8 років.

Попри те, що підопічні Шевченка вийшла без цілої низки ключових гравців, саме вони з перших хвилин захопили ініціативу і довгий час диктували хід зустрічі.

У другому таймі збірна України помітно знизила активність в атаці, що дозволило господарям створити напівмоменти, а ще двічі їх голи скасував арбітр. У підсумку матч так і завершився без забитих м'ячів.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "Молодь пройшла хрещення. Тому я дуже радий, особливо першим таймом, тому що він був просто чудовим. Туреччина грала вдома, тому вони десь трошки мобілізувалися і в другому таймі зіграли трохи гостріше. В принципі, я дуже задоволений усіма дебютантами, командою. Єдине - не вистачило забитого м'яча".

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу: "Хочу привітати Андрія Шевченка, у нього сьогодні було багато молодих гравців. Я теж дав шанс молоді, але багато українців, на відміну від наших хлопців, вже мають досвід виступів у Лізі чемпіонів і Ліги Європи. Я вважаю , що результат прийнятний для обох команд",