ua en ru

Туреччина перекидає бронетехніку до кордонів Сирії

Туреччина перекидає бронетехніку до кордонів Сирії Фото: Туреччина перекидає бронетехніку до кордонів Сирії aa.com.tr)

Чергова колона з бронетехнікою прибула в прикордонну провінцію Хатай

Туреччина продовжує перекидати військову техніку до кордонів Сирії. Про це повідомляє агентство "Анадолу".

Повідомляється, що чергова колона з бронетехнікою прибула в прикордонну провінцію Хатай. Згідно з інформацією агентства, військова колона досягла району Хасса і буде розподілена між військовими частинами, дислокованими на кордоні з Сирією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сирійські військово-повітряні сили і російська авіація завдали ударів по населених пунктах і позиціях опозиції і супротивників режиму Башара Асада в провінції Хама і на півночі провінції Ідліб. За словами голови Управління цивільної оборони Ідліб Мустафи Хадж Юсуфа, в результаті ударів загинули 5 мирних жителів, ще 7 жителів отримали поранення.

РБК-Україна повідомляло, що російський президент Володимир Путін відкинув заклики Туреччини до перемир'я, щоб запобігти можливому кровопролиттю на півночі Сирії. Під час проведення тристоронньої зустрічі з Іраном і Туреччиною, президент РФ заявив, що збирається продовжити "боротьбу з терористами" в провінції Ідліб. Сирійська армія, яка підтримується Росією та Іраном, готові почати великий наступ на провінцію вже найближчим часом.