ua en ru

У Туреччині затримали близько 600 осіб, які виступають проти військової операції в Африні

У Туреччині затримали близько 600 осіб, які виступають проти військової операції в Африні Фото: турецькі військові (inherentresolve.mil)

Туреччина розпочала операцію "Оливкова гілка" в Сирії 20 січня

У Туреччині затримали близько 600 осіб, які виступають проти військової операції в сирійському Африні. Про це з посиланням на заяву турецького уряду повідомляє Reuters.

Як повідомляється, Туреччина затримали 573 людини за повідомлення в соціальних мережах і протести проти військової операції в Сирії.

"З початку операції "Оливкова гілка" 449 осіб були затримані за поширення терористичної пропаганди в соціальних мережах і 124 людини затримані за участь в акції протесту", - йдеться в заяві Міністерства внутрішніх справ Туреччини.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що в Туреччині затримано більше 300 осіб за пости в соцмережах з критикою турецької військової операції в Сирії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Туреччина в ході військової операції "Оливкова гілка" в сирійському Африні ліквідувала 947 терористів.

Туреччина почала військову операцію "Оливкова гілка", спрямовану проти курдських бойовиків і бойовиків "Ісламської держави", в сирійському Африні 20 січня 2018 року.