ua en ru

У Туреччині стався вибух біля тюремного автобуса, є постраждалі

У Туреччині стався вибух біля тюремного автобуса, є постраждалі Фото: турецька машина швидкої допомоги (VoicePress)

В результаті вибуху поранені десять чоловік

В турецькій провінції Ізмір в районі Буджа на шосе Айдин в результаті вибуху біля тюремного автобуса постраждали десять осіб. Про це повідомляє DHA.

Згідно з інформацією видання, спрацював вибуховий пристрій, коли автобус проїжджав повз сміттєвого контейнера. Так, в результаті вибуху поранення отримали десять осіб, у тому числі водій і конвоїр.

Зазначено, що автобус був сильно пошкоджений.Вибуховою хвилею вибило стекла в будинках, що знаходяться по сусідству.


Повідомляється, що на місце події прибули співробітники поліції і швидка допомога. Поранених пасажирів автобуса госпіталізували. Фрагменти бомби були доставлені в слідче відділення для експертизи, а пошкоджений вибухом автобус прибрали з шосе з допомогою крана.

Міністр юстиції Абдулхамит Гюль підтримав потерпілих і засудив інцидент.

"Я засуджую віроломний напад в Ізмірі на співробітників в'язниці і бажаю їм якнайшвидшого одужання", - написав Гюль на своїй сторінці в Twitter. В Міністерстві юстиції Туреччини також закликали знайти і покарати тих, хто організував вибух в Ізмірі.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в столиці Афганістану Кабулі вибухнув автобус, перевозив урядових працівників, в результаті чого загинули 24 людини, ще понад 40 отримали поранення.