ua en ru

У Туреччині відпустили ще одного громадянина Німеччини

У Туреччині відпустили ще одного громадянина Німеччини Фото: звільнення (РБК-Україна)

У Туреччині залишаються в ув'язненні з політичних причин ще дев'ять німецьких громадян

Турецькі власті випустили з попереднього ув'язнення ще одного громадянина Німеччини. Про це повідомляє DW.

Як повідомив у п'ятницю, 3 листопада, представник Міністерства закордонних справ ФРН, 22 жовтня звільнили ще одного громадянина ФРН, проте звільненому заборонено виїжджати з країни.

Представник німецького зовнішньополітичного відомства не назвав стать і вік людини, про яку йде мова, вказавши, що той просив не розкривати подробиць про його особистості.

Таким чином, у Туреччині залишаються в ув'язненні з політичних причин ще дев'ять німецьких громадян, в тому числі журналісти Деніз Юджел і Мешале Толу. В кінці жовтня вийшов на свободу і повернувся в Німеччину німецький правозахисник Петер Штойдтнер (Peter Steudtner), проте процес у його справі, ведеться в Туреччині, не завершений.

Нагадаємо,на початку вересня у Туреччині звільнили одного з громадян Федеративної Республіки Німеччина, який був затриманий турецької поліцією.

Повідомлялося, що в Туреччині був звільнений один з громадян Німеччини, який був затриманий минулого тижня турецької поліцією. Як заявили в понеділок, 4 вересня, в міністерстві закордонних справ ФРН, адвокат затриманого німця повідомив, що його підзахисного звільнили без подальшого обмеження свободи.