ua en ru

Турецькі військові заявляють про ліквідацію 13 курдських бойовиків на півночі Іраку

Турецькі військові заявляють про ліквідацію 13 курдських бойовиків на півночі Іраку Фото: турецькі літаки завдали авіаудару в Іраку

Туреччина завдала авіаударів по північній частині Іраку

Турецькі військові заявляють про ліквідацію 13 курдських бойовиків на півночі Іраку за допомогою авіаударів. Про це повідомляє Reuters.

Повідомляється, що бойові літаки вразили сім цілей бойовиків в районі Авасин-Басян на півночі Іраку і ліквідували бойовиків, які, як вважається, готувалися до нападу.

Також повідомляється, що в ході окремого повітряного удару в південно-східній провінції Туреччини увечері в суботу військові літаки знищили 10 бойовиків РПК.

Нагадаємо, 22 травня повідомлялося, що в Туреччині за тиждень знешкодили понад 90 терористів. При цьому за тиждень загинули 7 турецьких військовослужбовців.

В ході антитерористичних операцій, проведених з 11 по 21 травня в турецьких провінціях Ширнак, Хаккарі, Діярбакир, Ерзурум, Ардаган, Бингель, Муш і Хатай знешкоджені 93 терориста РПК. В ході протистоянь загинуло 7 турецьких військовослужбовців.

У ході операцій зруйновано 71 укриття терористів і підірвані входи в печери, які могли бути використані в якості складів зі зброєю.