ua en ru

У Туреччині за тиждень знешкодили понад 90 терористів

У Туреччині за тиждень знешкодили понад 90 терористів Фото: збройні сили Туреччини

За тиждень загинули 7 турецьких військовослужбовців

У Туреччині за тиждень знешкодили 93 терориста. Про це повідомляє "Агентство Анадолу" з посиланням на Генштаб ЗС Туреччини.

"В ході антитерористичних операцій, проведених з 11 по 21 травня в турецьких провінціях Ширнак, Хаккарі, Діярбакир, Ерзурум, Ардаган, Бингель, Муш і Хатай знешкоджені 93 терориста РПК (Робоча партія Курдистану, - ред.)", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в ході протистоянь загинуло 7 турецьких військовослужбовець. Також зруйновано 71 укриття терористів, і підірвані входи в печери, які могли бути використані терористами в якості складів зі зброєю.

Крім того, було вилучено 2 міномета, 12 великокаліберних кулемета, 313 автоматів, 4 снайперські гвинтівки, 5 гранатометів, 6 вогнеметів, 597 гранат, 53 вибухові пристрої кустарного виробництва, 2,3 тонни вибухових речовин і 150 тисяч боєприпасів.

Нагадаємо, вчора президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що в Туреччині скасують режим надзвичайного стану, коли влада забезпечать в країні стабільність і безпеку.