ua en ru

Турецька компанія відремонтує частину Набережного шосе у Києві за 125 млн гривень

Турецька компанія відремонтує частину Набережного шосе у Києві за 125 млн гривень Фото: ремонт дороги (112.ua)

Компанія виграла тендер на ремонт дороги від Поштової площі до моста Метро

Турецька компанія "Онур Конструкціон Інтернешнл" відремонтує частину Набережного шосе у Києві за майже 125 млн гривень. Про це повідомляє видання "Наші Гроші", посилаючись на інформацію платформи Prozorro.

"КК "Київавтодор" 3 серпня за результатами тендеру замовила ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" капітальний ремонт Набережного шосе за 124,90 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, до кінця 2018 року дорогу відремонтують на ділянці від Поштової площі до мосту Метро довжиною близько 3 кілометри. Виконають підготовчі та дорожні роботи, влаштують тротуари та впорядкують територію.

Так, замовник не оприлюднив підсумкові відомості ресурсів та кошторису разом з договором, що не дозволяє порівняти матеріалів з ринковими цінами на предмет можливого завищення.

Турецька компанія відремонтує частину Набережного шосе у Києві за 125 млн гривень

Фото: тендер на ремонт дороги (nashigroshi.org)

Наголошується, що гарантійний термін на облицювання гранітними плитами і гранітний бортовий камінь становить 15 років, на люки, чавунні дощоприймальні решітки, бетонні опорні плити під люки, бетонні і залізобетонні бортові камені, бар'єрне огородження і оцинковане направляюче пішохідне огородження - 10 років, на покриття з асфальтобетону та плитки - 5 років, на розмітку двокомпонентним холодним пластиком - рік

Власниками "Онур Конструкціон Інтернешнл" є Онур Четинджевиз, Ісхан Четинджевиз з Туреччини і львів'янин Олег Фаріон. Останній з 2011 року керує ТОВ "Глорія" Олени Караахметоглу, яка керує рестораном в Брюховичах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві тривають ремонти доріг і шляхопроводів, а до кінця року повинно бути відремонтовано 300 км дорожнього покриття.