ua en ru

Турчинов запропонував Раді завтра ухвалити постанову щодо захисту суверенітету України

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов запропонував парламенту завтра, 17 червні 2014 р., розпочати пленарне засідання з ухвалення постанови щодо захисту суверенітету України.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов запропонував парламенту завтра, 17 червні 2014 р., розпочати пленарне засідання з ухвалення постанови про заходи щодо захисту суверенітету, територіальної цілісності України та протидії військовій агресії Російської Федерації. Про це він заявив сьогодні під час погоджувальної ради депутатських груп та фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Пропоную, щоби завтрашній день розпочали з постанови щодо захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Я попрошу комітет підготувати і щоб її завтра прийняли", - заявив Турчинов.

Турчинов також зазначив, що нинішня сесія ВР "наближається до фіналу"і звернувся до депутатів з проханням зменшити кількість пропозицій щодо включення до порядку денного, акцентувавши увагу на розгляді першочергових питань.