ua en ru

Турчинов доручив Кабміну розмежувати повноваження Мін'юсту та уповноваженого з питань антикорупційної політики

Виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов доручив Кабінету міністрів України розмежувати повноваження Міністерства юстиції та урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики у сфері реалізації антикорупційної політики.

Виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов доручив Кабінету міністрів України розмежувати повноваження Міністерства юстиції та урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики у сфері реалізації антикорупційної політики. Текст відповідного указу від 5 червня 2014 р. № 499/2014 оприлюднений на сайті в.о. глави держави.

Цим указом Турчинов вносить зміну до указу Президента України від 5 жовтня 2011 р. №964 "Про першочергові заходи з реалізації закону України "Про засади запобігання і протидії корупції", підтримуючи пропозицію Міністерства юстиції України та урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики щодо здійснення Міністерством юстиції України та урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики функції із забезпечення реалізації антикорупційної політики.

"Кабінету міністрів України вжити заходів щодо розмежування в установленому порядку повноважень Міністерства юстиції України та урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики у сфері реалізації антикорупційної політики", - йдеться в указі.

Цей указ набирає чинності з дня його опублікування.