ua en ru

Турчинов підписав закон про спрощення процедури реєстрації припинення діяльності ФОП

Виконуючий обов'язки Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав закон № 1258-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців за заявницьким принципом".

Виконуючий обов'язки Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав закон № 1258-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців за заявницьким принципом". Про це повідомила прес-служба Президента України.

Закон спрямований на запровадження заявницького принципу державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичних осіб-підприємців.

Закон вносить зміни до Цивільного та Господарського кодексів України, а також до законів "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" та "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов‘язкове державне соціальне страхування".

Нагадаємо, народні депутати ухвалили цей закон 13 травня 2014 р. За відповідне рішення проголосували всього 245 нардепів.