ua en ru

Турчинов обговорив з силовиками протидію проявам сепаратизму

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов провів нараду з керівниками силових міністерств та відомств.

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов сьогодні, 25 лютого 2014 р., провів нараду з керівниками силових міністерств та відомств. Про це повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина".

Повідомляється, що на нараді обговорювались питання щодо недопущення будь-яких проявів сепаратизму та зазіхань на територіальну цілісність України (зокрема це стосується подій, які відбувались в АР Крим) та покарання винних у цьому.

Також були розглянуті питання, пов'язані з нормалізацією ситуації в Україні та захистом конституційних прав громадян.

Крім того, Турчинов дав доручення прискорити проведення необхідних оперативно-слідчих дій, пов'язаних з розслідуванням масових вбивств громадян України.

"Ми повинні зробити і зробимо все можливе для того, щоб знайти винних у злочинах проти людства, які відбулись в Києві", - підсумував Турчинов.

Зазначимо, раніше віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський заявляв, що Турчинов проводив сьогодні засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) з питання загрози сепаратизму в Україні.