ua en ru

Турчинов і Яценюк влаштували демарш на політраді"Батьківщини", - Аваков (виправлено)

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк влаштували демарш на засіданні політради "Батьківщина".

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пішли з засідання політради партії "Батьківщина". Про це у своєму Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Розійтися в політичних поглядах на процеси, не означає увійти в конфлікт і лити бруд і звинувачення. У мене в "Батьківщині" - друзі. Мене з цими людьми багато що пов'язує, і, сподіваюся, ще буде багато загального і хорошого... Хто пішов? Турчинов, Яценюк, Аваков, Денисова, Петренко, Гриневич, Головко, Матейченко, Пашинський, Парубій, Пишний, Бурбак, Хміль, Апостол, Ємець, Лунченко", - написав Аваков.

Водночас він уточнив, що сам поки не вийшов з партії.

У прес-службі "Батьківщини" уточнили РБК-Україна, що членство Авакова, Турчинова і Яценюка у партії було припинено в зв'язку з тим, що вони були призначені на керівні посади в держустановах. Водночас, станом на ранок 27 серпня жоден з них, як зазначили в прес-службі, не подав заяву про вихід з партії.