ua en ru

Турчинов: ми не допустимо будь-яких спроб дестабілізувати ситуацію у святкові дні

Турчинов: ми не допустимо будь-яких спроб дестабілізувати ситуацію у святкові дні Фото: Турчинов заявив, що вони не допустять будь-яких спроб дестабілізувати ситуацію у святкові дні

Правоохоронці повинні бути готовими до провокацій у будь-які дні

Правоохоронні органи не допустять будь-яких спроб дестабілізувати ситуацію в Україні під час святкових заходів 8-9 травня. Про це 6 травня журналістам заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Дуже багато було попереджень та напруги навколо подій 2 травня в Одесі, але я вважаю, що дуже професійно спрацював штаб, який був створений за участю МВС, Національної гвардії і СБУ, і ніякі провокації, які планувалися, не були реалізовані. Так само я вважаю, що професійно спрацюють і на 9 травня і ми не допустимо, завдяки професійній діяльності наших силовиків, будь-яких спроб дестабілізувати ситуацію в країні в ці святкові дні", - заявив Турчинов.


Секретар РНБО також зазначив, що правоохоронці повинні бути готові до провокацій у будь-який час, а не тільки на свята.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підрозділи МВС, Національної поліції, Нацгвардії, Державної прикордонної України і Державної служби України з надзвичайних ситуацій будуть перебувати в цілодобовому посиленому режимі несення служби мінімум до 10 травня на всій території України.