ua en ru

Турчинов анонсував заборону транспортного сполучення з окупованим Донбасом до 13:00

Турчинов анонсував заборону транспортного сполучення з окупованим Донбасом до 13:00 Фото: Олександр Турчинов прокоментував заборону транспортного сполучення з Донбасом

За словами Турчинова, правоохоронці не допустять провокацій і диверсій в зоні АТО

У зв'язку з прийняттям рішення про заборону транспортного сполучення з окупованим Донбасом, дороги, що ведуть до лінії зіткнення, будуть перекриті до 13:00. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, повідомляє прес-служби РНБО.

"На виконання рішення РНБО силами Національної поліції та Національної гвардії сьогодні до 13:00 для будь-яких вантажних перевезень всі автомобільні і залізничні шляхи, які ведуть до лінії розмежування, будуть перекриті", - заявив він.

Крім того, за словами Турчинова, правоохоронці не допустять провокацій і диверсій в зоні проведення антитерористичної операції в зв'язку з забороною транспортного сполучення з Донбасом.

"Силами Нацполіції і Нацгвардії в зоні проведення АТО не буде допущено жодних провокацій і ніяких проявів диверсійної або будь-якої активності, яка шкодить безпеці країни", - сказав Турчинов, додавши, що Міністерство внутрішніх справ, СБУ, залучатимуть громадськість на допомогу.

"Але це стосується не судимих, не провокаторів, а тих то реально хоче допомогти державі, забезпечити повний контроль на виконання рішення РНБО...Хочу сказати всім патріотам: хто хоче захищати Україну, будь-ласка підписуйте контракт і поповнюйте лави Збройних сил або НГУ", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заборону транспортного сполучення з Донбасом контролюватимуть мобільні групи.