ua en ru

Турчинов 17-19 серпня відвідає з робочім візитом Литву

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов 17-19 серпня 2014 р. відвідає м. Паланга Литовської Республіки, де візьме участь у конференції глав парламентів Північних та Балтійських країн.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов 17-19 серпня 2014 р. відвідає м. Паланга Литовської Республіки, де візьме участь у конференції глав парламентів Північних та Балтійських країн. Про це повідомила прес-служба голови ВР.

Як зазначається, Турчинов виступить у рамках обговорення питання Конференції: "Східне партнерство Європейського союзу після Вільнюсу, перед Ригою".

Також відбудуться зустрічі керівника українського парламенту з Президентом Литовської Республіки Далею Грібаускайте, зі спікером Сейму Литовської Республіки Лоретою Граужинєнє, зі спікером Сейму Латвійської Республіки Солвітою Аболтинею, з головою Ріксдагу Королівства Швеція Пером Вестербергом.

Турчинов також візьме участь у спільній прес-конференції спікерів парламентів країн NB-8 для литовських ЗМІ та покладе квіти до пам'ятника Тараса Шевченка у Вільнюсі.