ua en ru

Тука: на ремонт доріг на Луганщині планується залучити 3,3 млрд гривень в 2016

Тука: на ремонт доріг на Луганщині планується залучити 3,3 млрд гривень в 2016 Фото: Георгій Тука

Область має позитивний бюджет

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука розповів, що на відновлення доріг у Луганській області планується залучити 3,3 млрд гривень з державного бюджету та за рахунок донорів. Про це він сказав в ході підсумкової прес-конференції, передає прес-служба обласної ВЦА.

"На 2016 рік, у принципі, можна сказати, що область має бюджет позитивний. Але я не можу сказати, що це бюджет розвитку, на жаль. Якщо в нас заплановані власні надходження до бюджету приблизно 2,4 мільярди, то на видатки заплановано 2,3 мільярди. Тобто на розвиток залишається надто мало", - зазначив Тука.

Крім того, він підкреслив, що темпи промислового виробництва в області збільшилися з 13 % у січні до 40 % у грудні 2015 року. Очільник ВЦА також поінформував, що протягом року вдалося призупинити процес консервації 4 шахт із 8, які залишилися на підконтрольній українському Уряду території.

Нагадаємо, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України за тиждень погасило борги на вугледобувних підприємствах Луганської області.