ua en ru

Тука сподівається, що законопроект про реінтеграцію Донбасу надійде в Раду у вересні

Тука сподівається, що законопроект про реінтеграцію Донбасу надійде в Раду у вересні Фото: Георгій Тука (РБК-Україна)

Основна теза документа - це зміна системи менеджменту в Донецькій і Луганській областях

Заступник голови Міністерства з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука сподівається, що законопроект про реінтеграцію Донбасу надійде до Верховної Ради України у вересні, повідомляє "112 Україна".

"Я можу припускати, що це досить складний документ як з юридичної точки зору, так і з політичної. Було дуже багато різного роду зауважень, побажань до цього документа, іноді діаметрально протилежних за змістом і духом. Робота буде непроста. Я сподіваюся, що, як і обіцяли, у вересні цей закон надійде у Верховну Раду", - заявив він.

Тука також заявив, що законопроект про реінтеграцію Донбасу, з яким він вже ознайомився, відрізняється від оприлюдненого в ЗМІ.

"Основна теза документа, який був розроблений в Радбезі - це зміна системи менеджменту в Донецькій і Луганській областях, на тих територіях, які контролюються центральною владою. Це головна мета цього законопроекту", - заявив він.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявляв, що законопроект про реінтеграцію Донбасу може бути внесений в Раду у вересні.