ua en ru

Тука допускає закриття КПП в Станиці Луганській за порушення мінських угод

Тука допускає закриття КПП в Станиці Луганській за порушення мінських угод Фото: Георгій Тука

У Луганській області можуть закрити єдиний пункт пропуску

Пункт пропуску в Станиці Луганській, який з'єднує підконтрольні Україні та окуповані території Луганської області, можуть закрити, якщо бойовики продовжать порушувати мінські угоди. Про це у Facebook повідомив глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

"Попереджаю: якщо ці ідіоти (бойовики, - ред.) і далі будуть порушувати домовленості про припинення вогню - я теж закрию перехід в Станиці Луганській", - повідомив Тука.

Повністю підтримую рішення Павла Івановича Жибрівського щодо закриття КПВВ Зайцево.Годі вже мовчки спостерігати на атак...

Опубликовано Георгій Тукой 1 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що штаб АТО тимчасово закриває КПВВ "Зайцеве" в Донецькій області через те, що бойовики посилили обстріл в даному районі.

"За минулу добу зафіксовано 56 обстрілу нашій лінії оборони з різних видів зброї. Знову самою напруженою ситуація була неподалік від Горлівки і в передмістях Донецька. Противник застосував гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети по нашим опорним пунктам у Дослідному, Авдіївці, Мар'їнці та шахті Бутівка. В районі Пісків ворог вів вогонь з мінометів", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.