ua en ru

В тубдиспансері у Тернопільській області пацієнти влаштували бійку з поножовщиною

В тубдиспансері у Тернопільській області пацієнти влаштували бійку з поножовщиною Фото: поліція затримала одного з учасників бійки

У результаті конфлікту один з пацієнтів отримав проникаюче ножове поранення

У Бережанському протитуберкульозному диспансері (Тернопільська область) пацієнти влаштували бійку з поножовщиною, в результаті якої один із учасників конфлікту отримав ножове поранення. Про це йдеться в повідомленні поліції Тернопільської області.

Повідомляється, що в тубдиспансері стався конфлікт між 61-річним раніше судимим жителем села Ренів Зборівського району та 26-річним жителем села Байківці Тернопільського району.

"Чоловіки, незважаючи на те, що перебувають у медичному закладі, де розпивання алкогольних напоїв заборонено, знайшли можливість перекинути чарку-другу. П'яна сварка призвела до конфлікту. Спочатку молодший з опонентів вдарив кулаком в обличчя ренівчанина, а той, довго не роздумуючи, я побіг на кухню, схопив ножа і всадив 26-річному хлопцеві в живіт", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що потерпілого з проникаючим пораненням і пошкодженням життєво важливих органів доставили в реанімацію Бережанської центральної районної лікарні, його стан оцінюють як важкий. Поліція затримала нападника.

altalt

Фото: бійка у Бережанському тубдиспансері

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кіровоградській області сталася бійка з поножовщиною, загинув хлопець.