ua en ru

Цуренко зіграє з Вільямс у другому раунді тенісного турніру в Римі

Цуренко зіграє з Вільямс у другому раунді тенісного турніру в Римі Фото: Леся Цуренко

У стартовому поєдинку українка обіграла італійку Дебору Кьезу

Українська тенісистка Леся Цуренко пробилася у друге коло ґрунтового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Premier 5 в Римі. Про це повідомляється на сайті змагань.

У стартовому раунді українка обіграла італійку Дебору Кьезу з рахунком 7:5, 6:2. За час поєдинку, який тривав 1 годину 30 хвилин, Цуренко зробила три ейси, допустила три подвійних помилки і реалізувала п'ять із шести брейк-поінтів. К'єза у звітному поєдинку один раз подала навиліт, стільки ж разів помилилася при введенні м'яча в гру і взяла дві подачі українки.

У другому колі турніру в Римі Цуренко чекає зустріч з американкою Вінус Вільямс, яка є старшій сестрою діючої переможниці Rome Masters Сереною Вільямс. У фіналі торішнього розіграшу вона виявилася сильнішою своєї співвітчизниці Медісон Кіз (7:6 (5), 6:3).

Зазначимо, що в основній сітці турніру з другого кола стартує також Еліна Світоліна, а Катерина Бондаренко не змогла подолати кваліфікацію.

Нагадаємо, перспективна українська тенісистка 14-річна Марта Костюк виграла грунтовий турнір Дунакесі (Угорщина) з призовим фондом з призовим фондом 25 тисяч доларів.