ua en ru

Цуренко і Світоліна проведуть перший очний поєдинок в WTA

Цуренко і Світоліна проведуть перший очний поєдинок в WTA Фото: Леся Цуренко (instagram.com/lesiatsurenko)

Українське дербі відбудеться у другому раунді турніру в Цинциннаті

Українська тенісистка Леся Цуренко успішно подолала стартовий бар'єр на турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) Premier 5 в Цинциннаті, США. Про це повідомляється на сайті змагань.

Українка обіграла 20 ракетку світу Анастасію Павлюченкова з Росії - 5:7, 7:6 (6), 6:0. Матч тривав 2 години 41 хвилину. Цуренко виграла сім геймів на прийомі і програла п'ять на своїй подачі. На рахунку Лесі сім ейсів і вісім подвійних помилок, а Павлюченкова чотири рази подала навиліт і п'ять разів помилилася на подачі. Завдяки цій перемозі українка до мінімуму скоротила відставання в рахунку за особистими зустрічами з росіянкою - 2: 3.

У другому колі суперницею Цуренко буде співвітчизниця, четверта ракетка світу Еліна Світоліна, яка посіяна під п'ятим номером і перше коло пропускає. На даний момент в особистому протистоянні Цуренко і Світоліной нічия - 1:1.

Нагадаємо, перша ракетка України Еліна Світоліна стала першою тенісисткою в історії Жіночої тенісної асоціації (WTA), якій вдалося взяти три титули поспіль на турнірах Premier 5 зі старту сезону.