ua en ru

Цукерберг свідчить у Конгресі США: онлайн трансляція

Цукерберг свідчить у Конгресі США: онлайн трансляція Фото: Марк Цукерберг (flickr.com techcrunch)

Цукерберг вдруге за два дні свідчить у Конгресі США

Засновник і генеральний директор соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг виступає 11 квітня 2018 року перед комітетом по енергетиці та торгівлі Палати представників Конгресу США. Трансляція доступна російською мовою на "Радіо свобода".

Як зазначалося раніше, в компанії заявили, що користувачам розкажуть, які програми та інформацію з їх допомогою могли збирати.

Нагадаємо, раніше в ході виступу Цукерберг визнав свою помилку у зволіканні реакції на втручання Росії у вибори в Сполучених Штатах.

Цукерберг сказав, що бере на себе відповідальність за витік даних і за те, що Facebook міг використовуватися для розповсюдження "фальшивих новин" під час передвиборної гонки.

Також він заявив, що після інформації, що надійшла в 2015 році збором даних компанією Cambridge Analytica, Facebook не заявив про це вчасно Федеральної торгової комісії.

Цукерберг сказав, що зміст одного російського агентства, яке намагається поширювати дезінформацію, досягло близько 126 мільйонів людей на Facebook протягом двох років у період виборів 2016 року.