ua en ru

Цукерберг в Конгресі США 11 квітня дасть свідчення щодо захисту даних в Facebook

Цукерберг в Конгресі США 11 квітня дасть свідчення щодо захисту даних в Facebook Фото: Марк Цукерберг (flickr.com techcrunch)

Комітет з енергетики та торгівлі Палати представників Конгресу США запланував зустріч із Цукербергом о 10:00

Засновник і генеральний директор соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг виступить 11 квітня 2018 року перед комітетом з енергетики та торгівлі Палати представників Конгресу США зі свідченнями щодо витоку даних і скандалу з Cambridge Analytica. Про це йдеться у повідомленні на сайті комітету.

Зазначається, що слухання заплановане на 10:00.

"Це слухання стане важливою можливістю пролити світло на важливі питання конфіденційності даних про споживачів і допомогти всім американцям краще зрозуміти, що відбувається з їх особистою інформацією в Інтернеті. Ми високо цінуємо готовність пана Цукерберга свідчити перед комітетом, і ми з нетерпінням чекаємо відповіді на наші запитання 11 квітня", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що засновник і голова соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг заявив про бажання виступити в Конгресі США в рамках розслідування про зловживання у відношенні персональних даних користувачів соцмережі.

Зазначимо, що компанію Facebook звинувачують у використанні персональних даних користувачів мережі для впливу на результат президентських і парламентських виборів у багатьох країнах світу.