ua en ru

ЦВК зареєструвала довірених осіб кандидатів у нардепи в 15 регіонах України

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала довірених осіб кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах в 15 регіонах України. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Разом з тим, відмовлено в реєстрації 2 довірених осіб кандидата у народні депутати України Володимира Фролова в ОВК № 108, у зв'язку з невідповідністю вимогам закону поданих документів.

Комісія скасувала реєстрацію представника Партії Пенсіонерів України у ЦВК з правом дорадчого голосу Петросяна, зареєструвавши замість нього нового представника цієї партії в Комісії з правом дорадчого голосу Кіхтенка.

Також Комісія скасувала реєстрацію уповноваженої особи політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Ткаченка в одномандатному виборчому окрузі № 11 та довірених осіб кандидатів у народні депутати України Жолобецького, зареєстрованого в ОВК № 129, Бердиківського, зареєстрованого в ОВК № 167, Сенченка, зареєстрованого в ОВК № 214 та Андрієвського, зареєстрованого в ОВК № 222, у зв'язку з поданими заявами про складення або припинення повноважень.

Нагадаємо, також сьогодні ЦВК зареєструвала 20 міжнародних спостерігачів.