ua en ru

ЦВК зареєструвала ще 5 кандидатів у народні депутати на вибори в проблемних округах

Центрвиборчком (ЦВК) України зареєстрував ще 5 кандидатів у народні депутати на вибори в проблемних округах. Про це стало відомо за результатами чергове засідання ЦВК 1 листопада 2013 р., яке провів голова комісії Михайло Охендовський, повідомляє прес-служба ЦВК.

Розглянувши заяви політичних партій про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, а також заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами для реєстрації кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 р., які надійшли до Центральної виборчої комісії, комісія зареєструвала 5 кандидатів у народні депутати України.

Зокрема, 2 кандидатів в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі (ОВО) №94: А.В. Онатій, Т.М. Цимбалюк. В ОВО №132 одного кандидата в народні депутати України: М.П. Круглова. В ОВО №194 одного кандидата в народні депутати України: О.М. Арсенюка. В ОВО №223 одного кандидата в народні депутати України: В.В. Віноградову.

Таким чином, станом на 1 листопада 2013 р. комісія зареєструвала в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 р.:

ОВО №94 - 42 кандидатів у народні депутати України,
ОВО №132 - 5 кандидатів у народні депутати України,
ОВО №194 - 10 кандидатів у народні депутати України,
ОВО №197 - 5 кандидатів у народні депутати України,
ОВО №223 - 19 кандидатів у народні депутати України.

Разом з тим, комісія відмовила в реєстрації трьох кандидатів у народні депутати України Ю.Б. Стригуна, В.В. Кузьменка та В.В. Ткалича (самовисування) у зв'язку із невідповідністю поданих ними документів вимогам виборчого закону або відсутністю таких документів.

Окремою постановою скасовано реєстрацію кандидата у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі М.В. Соколова, включеного до виборчого списку політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" під №118, з виключенням його із зазначеного виборчого списку. Рішення прийняте у зв'язку з поданою М.В. Соколовим заявою про виключення його з виборчого списку партії.